Informasjon etter digitalt møte om fagvalg

I PDF-filene under finner dere informasjonen som ble gitt på informasjonsmøte for foresatte tirsdag 18.januar.

Skolemesse på Gjøvik videregående skole

16. desember var det mange kreative unge entreprenører som fikk vist seg frem.

Teaterforestilling med 2DRA

Streaming av teaterforestillingen "The Comedy of Errors".

Elevmentorer på erfaringssamling

24. og 25. november deltok tre elevmentorer fra Gjøvik vgs. på samling i regi Voksne for barn.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Markering av Verdensdagen for psykisk helse

Onsdag 20. oktober ble dagen markert på Gjøvik videregående skole. Tema i 2021 er "Livet under og etter pandemien".

Elevmentorene på Gjøvik vgs delte ut boller

De ønsket å spre litt glede i skolehverdagen.

European Youth Parliament

Tre elever fra klasse 3IBA har representert Gjøvik videregående skole som delegater på den nasjonale sesjonen i europeisk ungdomsparlament.

Elever på Gjøvik videregående skole på friluftsturer

I slutten av august var elever på Vg3 og Vg1 på ulike turer i regi av skolen og kroppsøving.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.