Skolen er tilbake på gult nivå fra onsdag, og alle elever møter på skolen som normalt.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Skolen får mange henvendelser om elever skal i karantene eller ikke.

Elevmentorer deler ut boller

Elevmentorene gjennomfører i disse tider temasamlinger «Vennskap» i alle Vg1 klasser.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

Mandag 7. september besøkte stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen Gjøvik videregående skole.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.