GVS-mesterskapet i volleyball

Andre klasse studiesepialisering (2STA) gikk av med seieren etter en meget jevn kamp mot tredjeklasse studiespesialisering (3STC).

Thilde pendler to timer hver dag for å holde liv i musikken

I tre år har Thilde Ribe Olsen pendlet med buss fra Lillehammer til Gjøvik for å gå på musikklinja.

Deltagelse på SCANDMUN (Modelling United Nations)

Elever fra IB-linja deltok i helga på SCANDMUN (Modelling United Nations) på International School of Stavanger.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Gratulerer til tredje klasse drama

Klassen har gjennomført en serie med regikonseptforestillinger etter nyttår.

Gratulerer til Maria Holm-Holst

Maria er vinner av eldste klasse i Tangentiaden 2022.

Utstilling på biblioteket

Andre klasse kunst, design og arkitektur (KDA) har en utstilling som vil stå oppe i uke 11 og 12.

Fysikk og matte er hottere enn musikk og drama

Det er ikke lengre flust med søkere til musikk- og dramalinja. Det vil vi gjøre noe med.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Enklere å få lærlingplass

18 år gamle Ask Nesset Grøndahl gikk på salg, service og reiseliv på Gjøvik videregående skole forrige skoleår.