Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

GVS-mesterskapet i sjakk

Tolv deltagere er med i året sjakkturnering på Gjøvik videregående skole. Finalen spilles torsdag 9. juni.

Innlandsmesterskapet for solister 2022

Elevene på musikklinja markerte seg solid i flere klasser.

Utstilling i biblioteket

Elevene i 3. klasse kunst, design og arkitektur stiller ut elevarbeider hvor tema er modernismen og samisk kultur.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Resultater fra fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Flere bedrifter fra Gjøvik videregående skole deltok på Hamar torsdag 31.mars 2022.

GVS-mesterskapet i volleyball

Andre klasse studiesepialisering (2STA) gikk av med seieren etter en meget jevn kamp mot tredjeklasse studiespesialisering (3STC).

Thilde pendler to timer hver dag for å holde liv i musikken

I tre år har Thilde Ribe Olsen pendlet med buss fra Lillehammer til Gjøvik for å gå på musikklinja.

Deltagelse på SCANDMUN (Modelling United Nations)

Elever fra IB-linja deltok i helga på SCANDMUN (Modelling United Nations) på International School of Stavanger.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.