På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdomsbedrifter

Skolemessen for ungdomsbedrifter på Gjøvik videregående skole, ble i år gjennomført digitalt, onsdag 10. februar.

Ønsker du å bli elevmentor ved Gjøvik videregående skole neste skoleår?

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Opptaksprøven for drama er 20. mai, og opptaksprøven for musikk er i perioden 5. mai - 7. mai 2021.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Anbefalingsbrevet, som Eva Gaarder har fått på både engelsk og norsk, er et bevis på gjennomført minimum 40 timer frivillig innsats.

18 år gamle Eva Gaarder går 3. klasse på IB-linja, og ble den første som fikk anbefalingsbrev fra ordføreren.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Hybelboerne på Gjøvik videregående skole har hatt julebord og juleverksted.

Elever på 2IB

I uke 39 var 12 av våre 2IB elever og CAS lærer Nicole Robillard med på et samarbeidsprosjekt med skoler fra 14 forskjellige land.