Forfatterbesøk

Torsdag 12. april 2024 hadde skolen besøk av Johan Høst. Han inspirerte elevene i andre klasse.

Forslag til ny skole- og tilbudsstruktur er klart

Fylkeskommunedirektør Tron Bamrud legger fram tre alternativer i sitt forslag til ny skole- og tilbudsstruktur for Innlandet.

Barnehagekonserter til glede for store og små

Elevene i tredjeklasse musikk har hatt konserter i Trollhaugen barnehage på Hunn.

Innlandsmesterskap for frisører

Vilde Bjerke som er elev ved skolen, vant mesterskapet som ble arrangert på Gjøvik videregående skole.

Suksess under Innlandets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter

Bedrifter fra Gjøvik videregående skole mottok priser og nominasjoner under mesterskapet som ble arrangert 14. mars 2024.

Fagdag i dirigering på musikklinja

Tirsdag 5. mars 2024 hadde tredjeklassingene på musikklinja en fagdag i dirigering.

To gull i NM på ski

Endre Lykken deltok i norgesmesterskapet på ski for parautøvere på Beitostølen i februar 2024.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer 24. juni–5. juli 2024. I matematikk er det høstskole.

Elevarbeider

Elevene i første klasse Kunst, design og arkitektur (1KDA) har jobbet med tegning og leire.

"Ta vare på noen»-dag

16. februar 2024 fikk elevene på frisør, blomst, interiør og eksponeringsdesign ta med seg et familiemedlem eller venn på skolen for en ekstra opplevelse.