Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Anbefalingsbrevet, som Eva Gaarder har fått på både engelsk og norsk, er et bevis på gjennomført minimum 40 timer frivillig innsats.

18 år gamle Eva Gaarder går 3. klasse på IB-linja, og ble den første som fikk anbefalingsbrev fra ordføreren.

Innlandstrafikk

Framdøra er fortsatt stengt på de fleste linjene. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Hybelboerne på Gjøvik videregående skole har hatt julebord og juleverksted.

Elever på 2IB

I uke 39 var 12 av våre 2IB elever og CAS lærer Nicole Robillard med på et samarbeidsprosjekt med skoler fra 14 forskjellige land.

Se video presentasjon av skolens lokaler for deg som vurderer å søke som elev hos oss.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Årets elevundersøkelse på Gjøvik videregående skole foregår i uke 49 og 50.