Elin Leine Johansen, Amelia Nykvist og Mathilde Rørvik

Tre elever fra klasse 3IBA har representert Gjøvik videregående skole som delegater på den nasjonale sesjonen i europeisk ungdomsparlament.

Topptur til Spåtindtoppen

I slutten av august var elever på Vg3 og Vg1 på ulike turer i regi av skolen og kroppsøving.

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Elevpc

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema senest søndag 12. september 2021.

Gjøvik kommune tilbyr vaksine til alle elever på skolen.

Her finner du nyttig informasjon til skolestart.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.