Foreldremøt

Det blir foreldremøter for alle Vg2 klasser mandag 28. september og Vg3 klasser tirsdag 29. september.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

Mandag 7. september besøkte stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen Gjøvik videregående skole.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Mandag 17. august startet et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet høsten 2020.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.