Elevmentorer på erfaringssamling

24. og 25. november deltok tre elevmentorer fra Gjøvik vgs. på samling i regi Voksne for barn.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Covid-19 informasjon

Oppdatert informasjon om hvilke regler som gjelder dersom du har nærkontakter eller klassekamerater som har testet positivt for Covid-19.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Markering av Verdensdagen for psykisk helse

Onsdag 20. oktober ble dagen markert på Gjøvik videregående skole. Tema i 2021 er "Livet under og etter pandemien".

Elevmentorene på Gjøvik vgs delte ut boller

De ønsket å spre litt glede i skolehverdagen.

European Youth Parliament

Tre elever fra klasse 3IBA har representert Gjøvik videregående skole som delegater på den nasjonale sesjonen i europeisk ungdomsparlament.

Elever på Gjøvik videregående skole på friluftsturer

I slutten av august var elever på Vg3 og Vg1 på ulike turer i regi av skolen og kroppsøving.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.