Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet i høst.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Bjørn Matsson, ny rektor ved Gjøvik vgs.

Denne uka startet Bjørn Matsson som rektor ved skolen.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.