Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Animasjon av munnbind  omringet av koronavirus

Østre Toten kommune har innført lokal forskrift. Det påvirker Gjøvik videregående skole i liten grad.

Ungdomsbedriften Vinway

Fylkesmesterskapet ble i år arrangert digitalt, og ungdomsbedriftene fra Gjøvik videregående skole vant 7 priser.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.