Årets elevundersøkelse på Gjøvik videregående skole foregår i uke 49 og 50.

Fylkesmannen anbefaler at elever i videregående skole bruker munnbind på bussen.

Skolen er tilbake på gult nivå fra onsdag, og alle elever møter på skolen som normalt.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Skolen får mange henvendelser om elever skal i karantene eller ikke.

Elevmentorer deler ut boller

Elevmentorene gjennomfører i disse tider temasamlinger «Vennskap» i alle Vg1 klasser.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

Mandag 7. september besøkte stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen Gjøvik videregående skole.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.