Avslutning for avgangselever

Avgangselevene ved Gjøvik videregående skole inviteres med sine foresatte til avslutning i GVS-hallen for å markere at videregående opplæring er avsluttet.

Erasmus + and 2IB

The slogan of our trip to Bratislava was “think globally, act locally”.

Utstilling på biblioteket

Elevene på kunst, design og arkitektur første klasse stiller ut elevarbeider.

TOK Exhibition 2IBA

2IBA students presented their exhibitions outside the library 10 June 2024, they had many interested visitors.

Sofaprat

Tone Bjørkvold og Jan Kåre Heiberg har begge mistet sine nærmeste til livmorhalskreft. Sammen med Lotta Våde fra Kreftkompasset, snakket de om dette viktige tema.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på eksamen og karakterer. Fristen for å klage er 10 dager.

IB Graduation

IBDP Class 2024 graduated 15 May.

To kvinnelige byggfaglærlinger

Ida Smeby Grønnerud og Selma Bjørnerud blir historiske når de i juni starter som lærlinger hos Rotstigen Mesterhus Innlandet sammen med Lucas Lunde Häkkilä.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer 24. juni–5. juli 2024. I matematikk er det høstskole.

Si din mening om ny skole- og tilbudsstruktur

Ny framtidig skole- og tilbudsstruktur er på høring til 31. august 2024.