Privatisteksamen

Fagskolen Innlandet blir nytt sted for eksamen for enkelte privatister.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Bjørn Matsson, ny rektor ved Gjøvik vgs.

Denne uka startet Bjørn Matsson som rektor ved skolen.

Velkommen tilbake til skolen fra onsdag 13. mai.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Skolens ledelse jobber nå for å få til en gradvis overgang fra hjemmeundervisning til fysisk tilstedeværelse for alle våre elever på en forsvarlig måte.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Mandag 27. april åpnes skolen for elever i yrkesfaglige programområder på Vg2 og Vg3.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.