Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Ingrid, Marte og Mari har designet en bærekraftig lampe som forhindrer unødvendig bruk av strøm.

2KDA har i en lang periode holdt på med en designoppgave knyttet til bærekraftig utvikling og universell utforming.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elevene i 1STC har deltatt i  Holbergprisen i skolen

1STC ble dette skoleåret valgt ut som en av 20 klasser til å delta i Holbergprisen i skolen.

- Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Ungdomsbedriften Vinway

Fylkesmesterskapet ble i år arrangert digitalt, og ungdomsbedriftene fra Gjøvik videregående skole vant 7 priser.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.