Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

IB-elever på Model United Nations-konferanse på Nesbru

Fem elever fra 2IB brukte helgen på å diskutere verdensproblemer på Nesbru.

Avgangselev imponerer

Rawan Ali Jouhar i tredjeklasse drama kjemper om 1 av 10 plasser ved Teaterhøgskolen på KHiO.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

GVS-mesterskapet i sjakk

Tolv deltagere er med i året sjakkturnering på Gjøvik videregående skole. Finalen spilles torsdag 9. juni.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Innlandsmesterskapet for solister 2022

Elevene på musikklinja markerte seg solid i flere klasser.

Utstilling i biblioteket

Elevene i 3. klasse kunst, design og arkitektur stiller ut elevarbeider hvor tema er modernismen og samisk kultur.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Resultater fra fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Flere bedrifter fra Gjøvik videregående skole deltok på Hamar torsdag 31.mars 2022.