Best of- forestilling

Første klasse musikk og drama har forestilling torsdag 2. juni klokka 18.00.

GVS-mesterskapet i sjakk

Tolv deltagere er med i året sjakkturnering på Gjøvik videregående skole. Finalen spilles torsdag 9. juni.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Innlandsmesterskapet for solister 2022

Elevene på musikklinja markerte seg solid i flere klasser.

Utstilling i biblioteket

Elevene i 3. klasse kunst, design og arkitektur stiller ut elevarbeider hvor tema er modernismen og samisk kultur.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Resultater fra fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Flere bedrifter fra Gjøvik videregående skole deltok på Hamar torsdag 31.mars 2022.

GVS-mesterskapet i volleyball

Andre klasse studiesepialisering (2STA) gikk av med seieren etter en meget jevn kamp mot tredjeklasse studiespesialisering (3STC).

Thilde pendler to timer hver dag for å holde liv i musikken

I tre år har Thilde Ribe Olsen pendlet med buss fra Lillehammer til Gjøvik for å gå på musikklinja.

Deltagelse på SCANDMUN (Modelling United Nations)

Elever fra IB-linja deltok i helga på SCANDMUN (Modelling United Nations) på International School of Stavanger.