Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema senest søndag 12. september 2021.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Hvordan kan design være bærekraftig?

2KDA har i en lang periode holdt på med en designoppgave knyttet til bærekraftig utvikling og universell utforming.

Holbergprisen i skolen

1STC ble dette skoleåret valgt ut som en av 20 klasser til å delta i Holbergprisen i skolen.

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter ble arrangert 18. mars

Fylkesmesterskapet ble i år arrangert digitalt, og ungdomsbedriftene fra Gjøvik videregående skole vant 7 priser.

Skolemessen for ungdomsbedrifter 2021

Skolemessen for ungdomsbedrifter på Gjøvik videregående skole, ble i år gjennomført digitalt, onsdag 10. februar.

Elevmentor

Ønsker du å bli elevmentor ved Gjøvik videregående skole neste skoleår?

Anbefalingsbrev fra ordfører Torvild Sveen

18 år gamle Eva Gaarder går 3. klasse på IB-linja, og ble den første som fikk anbefalingsbrev fra ordføreren.