Teaterforestilling med 2DRA

Streaming av teaterforestillingen "The Comedy of Errors".

Klikk for stort bilde Steinar Løvli Forestillingen kan ses her: https://youtu.be/92zORBh7nz4

"The Comedy of Errors"

«Forvekslingskomedien» er et av William Shakespeares tidligste skuespill. Det er hans korteste og en av hans mest farseaktige komedier, med en stor del av humoren fra slapstick og feilaktig identitet, i tillegg til puns og ordspill.

I århundrene etter premieren har stykkets tittel "The Comedy of Errors" gått inn i det populære engelske leksikonet som et formspråk for "en hendelse eller serie av hendelser gjort latterlig av antall forvekslinger som blir gjort ".

Et skipbrudd skiller to tvillingpar fra hverandre. Det viser seg, etter en reise, at begge tvillingparene befinner seg i det samme landet - under like navn.

Et veritabelt sirkus av misforståelser, feil elsker til feil tvilling, utroskap, møter på tvers av tvillinger utspiller seg og skaper komiske situasjoner før forvekslingene kan oppklares.

Hovedproduksjonen

Denne forestillingen er hovedproduksjonen til elevene, altså den eneste fulle, fellesforestillingen dramaelevene gjør.

Faglærere Lars Erik Lyngstad, Gard Pedersen og avdelingsleder Beate Syr er ansvarlige for forestillingen.