Skolemesse på Gjøvik videregående skole

16. desember var det mange kreative unge entreprenører som fikk vist seg frem.

Elever på Entreprenørskapp - Klikk for stort bilde Gjøvik vgs Tre bedrifter utmerket seg.

Vinner entreprenørene

Glans UB i tredjeklasse hudpleie fikk førsteplass for beste stand og team.

Des Roses fra andreklasse service, sikkerhet og administrasjon fikk førsteplass for beste forretningsplan.

Starwash fikk andreplass for beste team.

Det var mye bra blant dem som ikke vant. Vi har stor tro på Teknologi kurs, Gjøvik guiden og Recycle UB. Dere kan alle utmerke dere på Fylkesmessen i mars.

Vi er imponert over hvor langt dere har kommet på bare fire måneder. Fortsett det gode arbeidet så vil dere kunne sette Gjøvik videregående skole på entreprenørskapskartet i Innlandet.

En takk til juryen

Takk til juryen ved Tor Ole Karlsen og Kjetil Sangnes for gode tips og råd. Juryen ga svært nyttige tilbakemeldinger som elevene vil ta med seg inn mot Fylkesmesterskapet i mars.

Samarbeid skole og næringsliv er noe av det viktigste vi gjør for å få opp og frem unge grunder talenter i Innlandet.

Jurymedlemmene Tor Ole Karlsen og Kjetil Sangnes - Klikk for stort bildeJurymedlemmene Tor Ole Karlsen og Kjetil Sangnes Gjøvik vgs