Model United Nations-konferanse 28. - 29. januar 2023

Elever i tredje klasse International Baccalaureate (IB), arrangerer konferansen på Gjøvik videregående skole.

Elevene i 3IB har planlagt konferansen i høst. i - Klikk for stort bildeIB elever Gjøvik vgs I slutten av januar arrangerer vi INMUN, den aller første MUN-konferansen på Gjøvik videregående skole.

Tre ulike temaer skal diskuteres

Dette er to dager med FN-simulering, der vi kommer til å diskutere følgende tre tema: Flom i Pakistan, korrupsjon og pressefrihet og eierskap av historiske artefakter.

Elevene i 3IB arrangerer konferansen

Det er elever i 3IB som har tatt initiativ til konferansen, og de har jobbet hardt med å planlegge konferansen i hele høst.

Vi har påmelde deltakere fra fire forskjellige skoler. Vi ønsker oss flere deltakere og frivillige, og det er ikke for sent å melde seg på. Konferansen er åpen for alle skolens elever som er interesserte i aktuelle internasjonale utfordringer.

For å lese mer om konferansen og hva som foregår der, gå inn på den flotte nettsiden som 2INF og Advaita og Jiahui har samarbeidet om å utforme. Hvis du er interessert i å delta eller være frivillig, eller har spørsmål, ta kontakt med Advaita Mishra eller Ann Elisabeth Pettersen Stevens på Teams.

Les mer på INMUN-nettsiden: