Informasjon om covid-19

Østre Toten kommune har innført lokal forskrift. Det påvirker Gjøvik videregående skole i liten grad.

Animasjon av munnbind  omringet av koronavirus - Klikk for stort bildeAnimasjon av munnbind omringet av koronavirus Mostphotos Østre Toten kommune innførte i går kveld ytterligere innstramninger, gjennom lokal forskrift, i sine smitteverntiltak for sine innbyggere. Det påvirker oss i liten grad.

Tiltaksnivå gult

Gjøvik videregående skole er fortsatt på tiltaksnivå gult. Det betyr at hovedregelen er at all undervisning foregår som normalt etter gult smittevernsnivå. For elever bosatt i Østre Toten betyr det:

• Elever fra Østre Toten skal møte til undervisning som vanlig ved gult beredskapsnivå.
  • Elever fra Østre Toten skal forholde seg til reglene som er innført i Østre Toten utenfor skolen.
  • Alle må bruke munnbind hvis de reiser kollektivt til og fra skolen. Munnbind kan hentes på Servicetorget.