Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter ble arrangert 18. mars

Fylkesmesterskapet ble i år arrangert digitalt, og ungdomsbedriftene fra Gjøvik videregående skole vant 7 priser.

Ungdomsbedriften Vinway - Klikk for stort bildeUngdomsbedriften Vinway Gjøvik vgs 75 ungdomsbedrifter deltok i konkurransen, og det var deltagere fra 12 videregående skoler i Innlandet. I løpet av dagen foregikk det 200 juryintervjuer, og mer enn 50 representanter fra arbeids- og næringsliv stilte opp som jurymedlemmer.

Prisvinnerne fra Gjøvik

Pris for beste kundeopplevelse på nett gikk til ungdomsbedriften Vinway fra 2SS. De vant også prisen for beste samarbeid med næringslivet. Beste Innovative produkt gikk til ungdomsbedriften Fast Park fra studiespesialisering, de fikk også 3. plass for beste forretningsplan. Ungdomsbedriften Abasto tok 2. plass for beste teams, de kommer også fra studiespesialisering. Naturlig Glød tok 2. plass for beste markedsplan og Natural Beauty tok 2. plass for beste logo. De to siste bedriftene er fra 3. klasse hudpleie.

Ungdomsbedriften Naturlig glød - Klikk for stort bildeUngdomsbedriften Naturlig glød Gjøvik vgs

Ungdomsbedriften Abasto - Klikk for stort bildeUngdomsbedriften Abasto Gjøvik vgs

Ungdomsbedriften FastPark - Klikk for stort bildeUngdomsbedriften FastPark Gjøvik vgs

Ungdomsbedriften NaturalBeauty - Klikk for stort bildeUngdomsbedriften NaturalBeauty Gjøvik vgs

Fire bedrifter fra Gjøvik videregående skole er videre til NM

NM arrangeres 22. - 23. april. Ungdomsbedriftene Abasto, Fast Park, Naturlig Glød og Vinway repsesenterer skolen.

Elevene som deltok var fornøyde, gratulerer til alle.