Elever på Gjøvik videregående skole på friluftsturer

I slutten av august var elever på Vg3 og Vg1 på ulike turer i regi av skolen og kroppsøving.

Vg3 på overnattingstur til Spåtind

Topptur til Spåtindtoppen - Klikk for stort bildeTopptur til Spåtindtoppen Gjøvik vgs Tirsdag 31. august satte ca. 200 vg3 elever kursen for Hugulia og overnattingstur.

Da vi kom fram med buss, gikk vi 3 km opp til Elgsmyra, hvor vi satte opp telt, lagde middag og hadde bålkos utover kvelden.

Natta ble vindfylt, men onsdag morgen var alle klare for å bestige Spåtindtoppen.

Det ble en fantastisk tur i strålende vær. Vi vil takke alle elevene for flott innsats, og håper det gav mersmak til videre friluftsliv.

Elevene overnattet i telt - Klikk for stort bildeElevene overnattet i telt Gjøvik vgs

Flott vær og natur - Klikk for stort bildeFlott vær og natur Gjøvik vgs

Bålkos - Klikk for stort bildeBålkos Gjøvik vgs

Vg1 klasser på tretoppstur

Onsdag 25. august var alle studieforberedende vg1 klasser på tretoppstur over Hovdetoppen, Knapphaugen og Bergstoppen.

Vi hadde orientering fra Øverby via Knapphaugen for matpause, og videre til Bergstoppen. Flott vær og flinke elever.

Tretoppstur for Vg1 studieforberedende - Klikk for stort bildeTretoppstur for Vg1 studieforberedende Gjøvik vgs

Utsikt over Gjøvik - Klikk for stort bildeUtsikt over Gjøvik Gjøvik vgs

Takk for turene. Hilsen kroppsøvingsgjengen.