Elever på 2IB deltar på et internasjonalt samarbeidsprosjekt

I uke 39 var 12 av våre 2IB elever og CAS lærer Nicole Robillard med på et samarbeidsprosjekt med skoler fra 14 forskjellige land.

Elever på 2IB - Klikk for stort bildeElever på 2IB Nicole Robillard Elever fra Senegal, Sør-Afrika, Japan, India, Costa Rica, USA, Belgia, Italia, Sverige, Indonesia, Nederland, Frankrike, Finland, og Tyrkia deltok i Normandy International Youth Leadership Summit.

Workshops med mange spennende temaer

Konferansen gikk over tre skoledager. Etter mye god forberedelse, deltok elever i workshops om media og den digitale verden, globalisering og handelsavtaler og bærekraftig utvikling. Idéforveksling og kreativitet blant deltakere var spennende og veldig gøy. Alle koste seg veldig mye og var glade at de hadde vært med.

Vi håper å kunne delta igjen neste skoleår, da Frankrike igjen arrangerer den årlige konferansen.