Avgangselev imponerer

Rawan Ali Jouhar i tredjeklasse drama kjemper om 1 av 10 plasser ved Teaterhøgskolen på KHiO.

Rawan Ali Jouhar - Klikk for stort bildeRawan Ali Jouhar Gjøvik vgs Rawan har klart det svært få elever greier som avgangselever på videregående skole.

Hun er klar for tredje runde med opptaksprøver ved Teaterhøgskolen på KHiO.

10 plasser

801 søkere kjemper om 10 plasser noe som gir et svært trangt nåløye å passere.

Teaterhøgskolen på KHiO har en lang og ærerik historie, og har i årevis utdannet skuespillere til scene og film i Norge og utland.

Søkerne må ha mange ulike kvaliteter

Et talent for å stå på scenen er ikke nok, men er en av mange faktorer innen scenekunstfeltet.

Det betyr at søkerne må levere på mange punkter som modenhet, uttrykksbehov, egnethet til utdannelsen, og interesse for å arbeide sammen med andre.

Det betyr at de som blir studenter der, ofte har gjort mange forsøk på å komme inn.

Rawan har kommet gjennom to runder med utsiling av søkere og er nå klar for to intense avslutningsuker med nye prøver.

Vi er imponerte og stolte og ønsker henne masse lykke til med siste runde.