Velkommen til biblioteket ved Gjøvik videregående skole!

Søk i bibliotekets katalog

Nyheter i katalogen

Mandag til fredag kl. 08.00 - 15.00

Biblioteket er en møteplass for alle elever og ansatte ved skolen. Her er det mange studieplasser hvor du kan sitte og jobbe eller møte venner å spille spill som sjakk og kort.

Vi tilbyr bokprat til klassene, veiledning og hjelp i forbindelse med fordypningsemnet i norsk, kildekritikk, søketeknikker, veledning i Office 365 (OneNote og referanseverktøyet i Word).

Vi har et godt utvalg av bøker, tidsskrifter, filmer, lydbøker og aviser. Det er desverre ikke lov å spise på biblioteket.

Biblioteket på Facebook

Biblioteket på Instagram

Bibliotekbloggen

Låneregler

Filmer og tidsskrifter kan lånes 1 uke, bøker og lydbøker kan lånes i 4 uker. Aviser leses på biblioteket. Har vi ikke de mediene dere spør etter, kan vi låne dem inn fra andre bibliotek.

Tips til oppgaveskriving

Tips til særemne/ fordypningsoppgave i norsk

E-bøker

E-bøker finner du i bibliotekets katalog, eller ved å laste ned appen eBokBib, og logge deg på med lånenummer og pinkode. Har du ikke lånekort fra før, kan du få et nasjonalt lånekort hos oss. Kom innom, så lager vi et til deg.

Det er laget en brosjyre: Lån og les e-bøker fra bibliotekene i Oppland.

Sist oppdatert 09.08.2017