Vellykket volleyballturnering

Onsdag 21. februar ble volleyballturneringen avsluttet. Turneringen må kalles en suksess.

Deltakerrekord

I alt har 31 lag/klasser har deltatt. Dette er det høyeste antallet som noen gang har vært med. Suksessformelen er nok at det jenter og gutter deltar sammen - såkalt mix-klasser der det til enhver tid må være to gutter eller to jenter, av totalt seks, på banen samtidig.

Få lærere blant tilskuerne

Gymsalen har i denne perioden vært proppfull av deltakere og tilskuere. Noen lærere har også blitt observert. Men ganske så få. Vi har tidligere oppfordret våre kollegaer til å vise sitt blide åsyn, ikke minst få sett sine elever i andre omgivelser enn i et klasserom. Vi tror at elevene hadde satt pris på dette.

Avgjort på målforskjell

Av 31 lag, sto vi igjen med tre lag som da spilte seriespill for å se hvilken klasse som kan kalles volleyballmestere på Gjøvik vgs. 2018. Det ble så jevnt mellom 3 STA, 3 STE og 3 STC at målforskjell avgjorde det hele. Klassene slo hverandre. 3 STA vant med ett plussmål. 3 STE sto med null i målforskjell. Og 3 STE sto da igjen med en minus i poengdifferanse.

Høyt nivå

Nivået i år var ganske høyt. Såpass høyt at 3 STA slo lærerne i kamp etter finalespillet (men lærerne hadde ikke varmet opp og vi ante en god progresjon jo lenger ut i kampen vi kom).

Publisert av Tommy Hansen. Sist oppdatert 14.03.2018