Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Vellykket volleyballturnering

Onsdag 21. februar ble volleyballturneringen avsluttet. Turneringen må kalles en suksess.

Deltakerrekord

I alt har 31 lag/klasser har deltatt. Dette er det høyeste antallet som noen gang har vært med. Suksessformelen er nok at det jenter og gutter deltar sammen - såkalt mix-klasser der det til enhver tid må være to gutter eller to jenter, av totalt seks, på banen samtidig.

Få lærere blant tilskuerne

Gymsalen har i denne perioden vært proppfull av deltakere og tilskuere. Noen lærere har også blitt observert. Men ganske så få. Vi har tidligere oppfordret våre kollegaer til å vise sitt blide åsyn, ikke minst få sett sine elever i andre omgivelser enn i et klasserom. Vi tror at elevene hadde satt pris på dette.

Avgjort på målforskjell

Av 31 lag, sto vi igjen med tre lag som da spilte seriespill for å se hvilken klasse som kan kalles volleyballmestere på Gjøvik vgs. 2018. Det ble så jevnt mellom 3 STA, 3 STE og 3 STC at målforskjell avgjorde det hele. Klassene slo hverandre. 3 STA vant med ett plussmål. 3 STE sto med null i målforskjell. Og 3 STE sto da igjen med en minus i poengdifferanse.

Høyt nivå

Nivået i år var ganske høyt. Såpass høyt at 3 STA slo lærerne i kamp etter finalespillet (men lærerne hadde ikke varmet opp og vi ante en god progresjon jo lenger ut i kampen vi kom).

Publisert av Tommy Hansen. Sist oppdatert 14.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering