Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Vellykket re-sertifisering

miljofyrtarn.no 24. juni 2009 ble Gjøvik vgs sertifisert som miljøfyrtårn. Diplomet i kantina er et bevis på at vi har et godt miljøarbeid på skolen.

Re-sertifisering

Intensjonen er at Gjøvik videregående skole skal belaste miljøet på en minst mulig måte. Å bli miljøfyrtårn er ikke noe man blir, er, og kan slå seg til ro med. Hvert 3. år må vi re-sertifiseres, og gjennom den prosessen vise at vi kontinuerlig har fokus på miljødimensjonen. Gjøvik videregående skole ble re-sertifisert i 2012 og etter en ny prosess i sommer fikk vi godkjenningsbrevet for re-sertifiseringen i 2015. 

I brevet står det:

«Dokumentasjonen har blitt gjennomgått i dag den 2.oktober 2015, og den tilfredsstiller de krav som er beskrevet i gjeldende bransjekrav - virksomheten er med det godkjent.» signert Rune Aasheim, sertifisør på vegne av Gjøvik kommune.

Takk

En stor takk til vaktmester Bjørn Yngve Hermansen som har fremskaffet alle nødvendige data for at vi skulle bli re-sertifisert. 

Miljø-gruppa

For å fortsatt holde miljøaspektet høyt oppe, har vi i uke 41 samlet «Miljø-gruppa» til første møte. Der samles elevrepresentanter, hovedverneombud og enkelte medarbeidere fra drift og har miljøvern på agendaen. Det er ikke mer en 1089 dager til vi skal re-sertifiseres på nytt. 

Publisert av Ådne Wesnes. Sist oppdatert 09.10.2015
Fant du det du lette etter?
Login for redigering