Velkommen til Gjøvik vgs

Anders Moen Pettersen 19. august starter et nytt skoleår ved Gjøvik videregående skole. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Oppmøte i GVS-hallen etter følgende tidsskjema:

• Kl. 08.00: Vg1-elever
  • Kl. 09.00: Vg2-elever
  • Kl. 10.00: Vg3-elever

PC

• Bærbar PC er et obligatorisk verktøy i videregående skole i Oppland. Nye elever er selv ansvarlige for å anskaffe en egnet PC før skolestart.
  • Som elev er du selv ansvarlig for å sette deg inn i det IKT-reglementet som gjelder til enhver tid.

Lærebøker

Som elev i videregående opplæring får du låne de lærebøkene du trenger i forbindelse med opplæringen. Alle bøker som ikke er levert tilbake til skolen innen siste skoledag i juni, må erstattes av elev/foresatt. For at du skal få utlevert lærebøker må du ha med deg undertegnet returskjema. Dette finner du nederst på denne siden, eller du får det utdelt første skoledag.

Lån og stipend

Alle elever i videregående skole kan søke lån og stipend i Statens lånekasse for utdanning, men det er Lånekassen som avgjør om du er gyldig søker.

Skolebevis/elevkort

Alle elever skal benytte PocketID, skolebevis på mobilen. Appen lastes ned i App Store eller Google Play. Mer informasjon vil bli gitt første skoleuke.

Regler og rutiner

Lurer du på noe angående fraværs- og ordensreglementet og hvilke rettigheter og plikter du har som elev i videregående skole? Les mer under "For elever - Regler og rutiner".

Elevtjeneste og PPT

Trenger du noen å snakke med om utfordringer i skolehverdagen? Skolen har flere rådgiverne som kan hjelpe deg. Rådgiverne har taushetsplikt.

Parkering

Det er begrenset med parkeringsplasser ved skolen. Vi oppfordrer alle til å benytte alternativ transport.

Returskjema

Her finner du returskjema som du og dine foresatte skal signere. (PDF, 430 kB)Ferdig utfylt og signert skjema tas med på skolen senest tirsdag 20. august. Skjemaet leveres ut første skoledag til de som ikke har skrevet ut dette selv.

Sist oppdatert 22.08.2019