Tur til Kremmerodden på Biri

Besøkte lokale steder med geologiske "briller" på.

Hensikten med turen

Fredag 16. oktober benyttet klasse 1STE fagdagen i geografi til å ta turen til Kremmerodden ved Biri. Hensikten med turen var å se på landformasjoner på begge sider av Mjøsa, samt få en innføring i stedets geologi.

Gammel stein

Vi kikket blant annet på 650 millioner år gammel stein. Det var fint høstvær dog noe kaldt om morgenen.

Kjentmann

Rolf Bjørn Nielsen var kjentmann for turen og fortalte med innlevelse om hvordan distriktet har formet seg. Veldig interessant å se på lokale steder med geologiske "briller" på.Klasse 1 STE på tur - Klikk for stort bildeKlasse 1 STE på tur John Øyvind Albertsen

Sist oppdatert 20.10.2015