Studiebesøk på Mustad Autoline

Bedriftsbesøk - Klikk for stort bildeMustad Autoline driver med salg og utvikling av linefiske-utstyr. Et interessant bedriftsbesøk.

Bedriftsbesøk - Klikk for stort bilde1IKT-SK besøkte Mustad Autoline i Administrasjon- og økonomifaget den 16.05.2018. De fikk omvisning av Anders Frisinger, managing director.

Markedsavdelingen med ansatte som jobber mot det russiske og amerikanske markedet. - Klikk for stort bildeMarkedsavdelingen med ansatte som jobber mot det russiske og amerikanske markedet.

Linefisking - effektivt og miljøvennlig

Mustad Autoline driver med salg og utvikling av linefiskeutstyr til komersielt bruk. Linefiksing er en effektiv og miljøvennlig måte å drive fisking på. Elevene fikk mulighet til å se på produksjonen, salgsavdelingen og logistikkavdelingen.

Doblet omsetningen

Mustad Autoline er en konkurransedyktig bedrift som har doblet omsetningen over noen få år, og selger nå sine produkter til hele verden.

Norge er størst

Det største markedet er Norge, deretter følger USA og Russland. Selskapet har sine røtter fra 1832, og de har kontor og agenter flere steder i verden.

Elevene viste stor interesse for selskapet, og ble imponert over at et slikt selskap eksisterer på Gjøvik.

Sist oppdatert 16.05.2018