Sommerhilsen fra TO-avdelingen

På avdeling for tilrettelagt opplæring jobber det mange dyktige assistenter og lærere som legger til rette for våre fine elever ved avdelingen. Her er noen opplevelser de har hatt sammen.

Avslutning for avgangselever ved TO avdelingen

Familie, ledelse , ansatte og elever takket av avgangselevene med tradisjonell feiring. Dekket bord, sang og taler. Vi er stolt og glad for at de tre avgangselevene alle har fått fast jobb.

Flere tusen besøkte TO- avdelingen siste uka.

Birøkter og kollega Ragnhild Engebrektsen hadde med nær 5000 bier på besøk. Hun fortalte om bienes fantastiske liv og oppgave. Det var en flott, viktig og spennende opplevelse. Elevene fikk sett biene, hørt om bienes dans og prøve birøkterdrakten.

Oslotur til Naturhistorisk museum får elever ved To-Avdlingen.

Miljøvennlig med tog dro hele gjengen til Oslo på Naturhistorisk museum, utenfor Slottet, Stortinget og avsluttet på Akerhus festning . Vi fikk en flott dag både faglig og sosialt. På festningen var det ikke bare vi som spiste lunch, men også Kongen og hans besøk. Han vinket til flere og vi hadde en opplevelsesrik dag.

Sist oppdatert 12.07.2019