Se hverandre - kast maska!

Verdensdagen for psykisk helse ble markert på skolen fredag 9. oktober 2015.

Elevmentorene Hanna Østen Taarud og Anita Jacupovic foran glad-tråden. - Klikk for stort bildeElevmentorene Hanna Østen Taarud og Anita Jacupovic foran glad-tråden. Gjøvik vgs

Årets tema var «Se hverandre - kast maska!»

Noen å snakke med

På stand i kantina deltok Tone Opsahl fra Ungdommens Hus på Gjøvik, miljøarbeider Arild Steinsrud og helserådgiver Rannveig Wiklund Helle. Alle tre har lavterskeltilbud til ungdom som ønsker å snakke fortrolig med noen.

"Glad-tråden"

Fra elevmentorene deltok Hanna Østen Taarud og Anita Jacupovic som har ordnet i stand «glad-tråden» i kantina. Her kunne skolens ungdommer og ansatte skrive hva som gjør dem glade og hva man kan gjøre for å glede andre. Lappene ble hengt opp på "glad-tråden".

Fra elevrådet deltok Ragnhild Kristine Dæhlen, Malin Sollien Lundgård og Synnøve Skattebu som er med i helsefremmende gruppe.

Sist oppdatert 12.10.2015