Resultatet fra klimamesterskapet

Klimamesterskapet i Oppland resulterte i at elever i Oppland til sammen sparte 39 179 kgCO₂e.

Gjøvik vgs

Denne innsparingen tilsvarer 156 250 kWh, og er omtrent det samme som energiforbruket til et hus i 2803 dager.

Resultatet på Gjøvik vgs

Her på skolen ble det spart totalt 9291 kgCO₂e. Mange har vist stort engasjement, samtidig som flere klasser møtte på tekniske utfordringer. Resultatet viser uansett at når alle gjør litt så kan en tilsammen gjøre en innsats for klimaet.

3IKT-SK er vinneren

Klassen som vinner pizza og quiz er 3IKT-SK, de har lagret 177,91 kgCO₂e som snitt pr elev. De vinner gjennom stort felles engasjement i klassen, og de har minnet hverandre på å registrere sparing hver dag.

Nord-Gudbrandsdal vgs sparte mest

Av skolene i Oppland var det Nord-Gudbrandsdal vgs avd Dombås som sparte aller mest, med en snitt på 149,16 kgCO₂e pr elev for hele skolen.

Sist oppdatert 28.10.2019