Populære tilbud

Arild Steinsrud Frokost er et populært tilbud. Ettermiddagssamling for skolens hybelboere likeså.

Koselig frokoststund. - Klikk for stort bildeKoselig frokoststund. Arild Steinsrud

Samling for hybelboere

Tirsdag 29. august arrangerte skolen årets første ettermiddagssamling for hybelboere. Her ble det informert om skolens tilbud til hybelboere, samt hva slags muligheter som finnes i Gjøvik ellers. Det ble servert gryterett fra skolens kantine.

Besøk fra "Ung i Gjøvik"

Svein Kåre Sunde og Mari Cathrine Brostuen Hagen er begge ungdomskontakter i Gjøvik og holder til på Ungdommens hus. De kunne fortelle om mange gode tilbud til ungdommen, slik som; gratis utlån av PA-anlegg og muligheter for lån av lokaler - dersom man går med en liten musikkspire i magen og kunne tenke seg å arrangere konsert kostnadsfritt. Filmverksted har de også på Ungdommen hus.

Helsehjelp

I tillegg er det mulighet for å treffe lege hver tirsdag på Ungdommens hus, det kan være nyttig dersom man har fastlege langt av sted i vårt langstrakte fylke. En av skolens helserådgivere, Rannveig W. Helle, var også innom for å fortelle hva de kan hjelpe til med som helserådgivere.

Tett samarbeid med politiet

Miljøarbeider Arild Steinsrud opplyste om at skolen har et nært samarbeid med politiet, og ba elevene ta kontakt dersom det skulle være noe.

Gode aktivitetstilbud

Skolen og "Ung i Gjøvik" har sammen søkt og fått midler som er øremerket aktiviteter for hybelboere. Tidligere aktiviteter har vært go-kart, bowling, besøk på Toten-badet, og ellers noen sosiale samlinger. Miljøarbeider Arild jobber med planene for kommende skoleår, og lover tur allerede tirsdag 12. september.

Frokost - en viktig investering

Hver morgen kl. 07.40 står miljøarbeider Arild klar med frokost på kjøkkenet i avdelingen for Helse og oppvekstfag. Dette er et tilbud som så langt har vært godt besøkt. Det er viktig med en god start på en lang skoledag. Arild dekker bordet og tenner lys, og elevene sier at de setter pris på en rolig morgenstund rundt frokostbordet.

Sist oppdatert 30.08.2017