Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ny rektor

Bjørn-Frode Løvlund Marie Gudlaug Holenbakken blir vår nye rektor 

Marie Gudlaug Holenbakken har takket ja til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole. Hennes første arbeidsdag blir 1. november.

Holenbakken er 46 år og kommer fra Hamar.

Bred erfaring og utdanning

Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder for språk, samfunnsfag og økonomi ved Elverum videregående skole, der hun har arbeidet de siste fem årene.

Marie Holenbakken har en bred akademisk utdannelse i fagene; økonomi og ledelse (master), markedsføring, samfunnsfag, psykologi, pedagogikk og skoleledelse gjennom rektorskolen.

Hun har tidligere vært tilsatt som lærer og leder ved ulike skoler, i hovedsak på videregående skoler i Hedmark. I tillegg har hun jobbet som eksamensleder ved videregående opplæring i Hedmark fylkeskommune.

"Gjøvik videregående skole er en inkluderende, spennende og attraktiv skole, og jeg gleder meg til å gå løs på oppgaven som rektor", sier Marie Holenbakken

Fem søkere

Det var fem søkere til stillingen som rektor ved Gjøvik videregående skole, og fylkesopplæringssjefen i Oppland ønsker Marie Holenbakken velkommen.

"Eg er glad for at Marie Holenbakken har takka ja til denne stillinga, og ser fram til å samarbeide med henne når ho startar som rektor ved Gjøvik vgs" ,seier Fylkesopplæringssjef i Oppland, Inge Myklebust.

Sist oppdatert 16.10.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering