Malerioppgave i Vg1 KDA

Elever på 1KDA har laget malerier - Klikk for stort bildeElever på 1KDA har laget malerier Heidi Holje Elevene på Kunst, design og arkitektur vg1 har ferdigstilt en oppgave knyttet til kunsthistorie og fargelære.

Originalmotivene elevene har malt ut i fra er hentet fra romersk antikk, og er freskomalerier fra Pompeii. Ut i fra et lite utvalg ikonmalerier, skulle elevene velge seg et motiv, og deretter gjengi nøyaktig form og fargegjengivelse. Fargene skulle blandes til kun ut i fra de tre primærfargene, i tillegg til å benytte hvitt og svart. Dette krevde en god porsjon presisjon og tålmodighet.

Sist oppdatert 16.05.2019