Litt av hvert fra faguke 48

Heidi Dalen Korsaksel Tur til Helgøya klatrepark og topphåndball på nært hold var noe av det elevene fikk oppleve under faguken i uke 48

Vetle tester ut en av mange zipliner. - Klikk for stort bildeVetle tester ut en av mange zipliner. Lasse Lundby Klatret høyt

Tredjeklasse  Musikk var på Helgøya Klatrepark den 26. november i forbindelse med faguken. Elevene fikk her testet seg i ulike løyper med forskjellige vanskelighetsnivåer. De aller tøffeste prøvde seg i den svarte løypen som på det meste var hele 11 meter over bakken. Elevene storkoste seg på Helgøya den kalde novemberdagen.

Håndball på høyt nivå

Toppidrett håndball flyttet sin fagdag  til kvelden, og fikk oppleve noen av verdens beste spillere på nært hold i Gjøvik fjellhall torsdag 26 november. Elevene så to kamper, og hadde observasjonsoppgaver underveis i begge kampene. Først var det Sverige - Nederland der elevene var delt i to grupper, og fulgte hvert sitt lag gjennom hele kampen. De så på lagstaktikk og vurderte hva som kunne gjøres underveis i kampen. Deretter var det Norge - Russland, der hver enkelt spiller fulgte en norsk spiller gjennom hele kampen - og gjorde en individuell analyse av den spilleren, både på individuell teknikk og taktikk. En veldig vellykket fagdag for elevene i toppidrett håndball.

Topphåndball i Fjellhallen - Klikk for stort bildeTopphåndball i Fjellhallen Heidi Dalen Korsaksel Silje gjennomfører en av hindringene i klatreparken. - Klikk for stort bildeSilje gjennomfører en av hindringene i klatreparken. Lasse Lundby 3MUS på klatretur - Klikk for stort bilde3MUS på klatretur Lasse Lundby

Sist oppdatert 02.12.2015