Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Klasseromsforskning

Hvordan man kan lære om historie og samtidig få øvd opp kulturell forståelse og toleranse.

Tyskelevene til Edith som har vært med i prosjektet og bidratt med arbeidet som nå er publisert. - Klikk for stort bildeTyskelevene til Edith som har vært med i prosjektet og bidratt med arbeidet som nå er publisert. Edith Wegerle-Johansen Edith Wegerle-Johansen er lærer i tysk og har fått publisert artikkel - Klikk for stort bildeEdith Wegerle-Johansen er lærer i tysk og har fått publisert artikkel

 Tysklærer ved skolen vår, Edith Wegerle-Johansen har fått publisert en fagfellevurdert artikkel i Nordic Journal of Modern Language Methodology som blir gitt ut av Universitetet i Agder. Dette er et internasjonalt online tidsskrift for fremmedspråk.

Edith har undersøkt hvordan tysk 2 elever har brukt en barnebok, Die Lisa, for å lære om tysk historie. Hennes undersøkelsesspørsmål har vært; "hvordan man kan lære om historie og samtidig få øvd opp kulturell forståelse og toleranse", dette er et utviklingsmål i læreplanen for fremmedspråk LK-06.   

Sist oppdatert 07.02.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering