Kick off for ungdomsbedrifter

Dette ble arrangert ved Gjøvik videregående skole, fredag 21. september. De aller fleste av bedriftene ved skolen var representert.

Elever fra musikklinjen underholder - Klikk for stort bildeElever fra musikklinjen underholder Elise Lindstad Marte Selmer, leder i Selmer utvikling AS - Klikk for stort bildeMarte Selmer, leder i Selmer utvikling AS Elise Lindstad Inger Elin Nes Hjelle fra UE Oppland - Klikk for stort bildeInger Elin Nes Hjelle fra UE Oppland Elise Lindstad

Fire elever fra musikklinjen, med Jenny Hoel i spissen, startet arrangementet med to sanger. Videre var Marte Selmer, leder i Selmer utvikling AS, innleid for å snakke om sine erfaringer gjennom mange år med spennende prosjekter.

Günder

Marte Selmer er 34 år og driver selskapet Selmer Utvikling AS, som jobber med videreforedling av grønnsaker. Marte har opp gjennom årene jobbet fram flere nye matkonsepter som food truck, THORS matkasse og Toten-salsaen «Rætt i kjæften».

Inger Elin Nes Hjelle fra UE Oppland dro oss videre igjennom hva en ungdomsbedrift er og hva som skjer i løpet av et år med ungdomsbedrift ved videregående skole.

Sist oppdatert 02.10.2018