Juleverksted

Tradisjonen tro arrangeres det juleverksted for hybelboere

Førjulshygge på Gjøvik vgs - Klikk for stort bildeFørjulshygge på Gjøvik vgs Arild Steinsrud Det klippes og limes. - Klikk for stort bildeDet klippes og limes. Arild Steinsrud Blide og kreative elever. - Klikk for stort bildeBlide og kreative elever. Arild Steinsrud

Det er skolens elevmentorer som står for arrangementet, og mange møtte og fikk litt førjulsstemning.

Miljøarbeider Arild Steinsrud og helserådgiver Rannveig Wiklund Helle er med. De kunne melde om et vellykket arrangement med veldig god stemning, masse folk, deilig grøt, pepperkaker og fin julemusikk.

Sist oppdatert 06.12.2017