Juleverksted og førjulshygge

Vellykket førjulsarrangement

Miljøarbeider og elever på juleverksted. - Klikk for stort bildeMiljøarbeider og elever på juleverksted. Birthe Marit Bøhn Tungvåg Helserådgiver i dyp konsentrasjon, godt å få god veiledning av elev. - Klikk for stort bildeHelserådgiver i dyp konsentrasjon, godt å få god veiledning av elev.Grøt smaker godt. - Klikk for stort bildeGrøt smaker godt.

8. desember arrangerte elevmentorene ved skolen, i samarbeid med miljøarbeider Arild Steinsrud og helserådgiver Aase Marit Dalheim, et meget vellykket juleverksted. Det var severing av grøt og pepperkaker - og engasjementet var stort. Rundt 90 elever var innom. Mye fin julepynt ble laget, til lett julemusikk i bakgrunnen.

Sist oppdatert 31.05.2016