Besøkte bokbinderi og fotomuseum

Johnny Thorsbakken En interessant dag for andre klasse ved medialinjen under faguken uke 42. Besøkte både bokbinderi og fotomuseum.

Publisert av Johnny Thorsbakken. Sist oppdatert 01.06.2016

Johnny Thorsbakken Johnny Thorsbakken Johnny Thorsbakken

2MED klassene var på en vellykket ekskursjon på fagdagen onsdag i uke 42.

Besøkte Lundby&Co bokbinderi

Vi fikk se produksjonslinjer, produkter og fikk en innføring i sluttprodusering og ferdiggjøring av grafiske produkter. Vi fikk også omvisning i foto og rammeproduksjonen.

Fotohistorie på Preus fotomuseum

På Preus Fotomuseum hadde vi to guider som tok oss gjennom fotohistorie fra starten frem til i dag. Vi fikk se bruken av  fotografiske  prosesser fra «camera obscura» og saltkopier frem til dagens digitale hverdag. Både prosesser og utstyr ble vist og gjennomgått.

Begge plassene ble vi godt mottatt og vi hadde det flott både faglig og sosialt.