Basketballfinaler 2015

I mål med første av tre ballturneringer skoleåret 15/16. Stor pågang i år. Spesielt hyggelig er det at antall jentelag økte kraftig.

Favorittseier

I jenteklassen ble det favorittseier til 2 STA. Men jammen fikk de motstand av 1 STF. 1  STF viste seg å være veldig fotrappe og spillkyndige. Kun dårlig effektivitet og en trepoenger til 2 STA gjorde til at de eldste dro seieren i land med 3-2.

Disiplin og fair play

I gutteklassen ble det også meget jevnt. Her vant 2 STC 4-3 mot sine jevnaldrende i 2 STB. Det er alltid en liten frykt for at guttefinalen skal ta av i fysisk forstand, men all honnør for disiplin og fair play.

Møt til oppsatt tid

Alt i alt har turneringa forløpt seg bra. Men det er ikke alltid lett å få terminliste til å passe alt som skjer her på skolen. Og fortsatt er det klasser som ikke møter til oppsatt tid…..

Publisert av Tommy Hansen. Sist oppdatert 16.11.2015