Sosialpedagogisk rådgiver

Har du personlige problemer kan få hjelp av sosialpedagogisk rådgiver.

Hvis du føler at problemene er i ferd med å ”vokse deg over hodet”, skal du ikke være redd for å søke hjelp.

Sosialpedagogisk rådgiver ved skolen heter Marianne Haga. Hun kan du snakke med;

• om du har faglige, sosiale eller emosjonelle vansker som har noe å si for opplæringen din.
  • om du har behov for veiledning når du har problemer med skolearbeidet, studieteknikk og arbeidsvaner.

Sosialpedagogisk rådgiver;

• Hjelper elever der det er mulig i forhold til situasjonen hjem/skole.
  • Kontakter foresatte når faresignaler oppstår.
  • Følger opp fravær av elever.
  • Har ansvar for avklaringsmøter, innkalle avdelingsledere, kontaktlærere og oppfølgingstjenesten ved skolen.
  • Varsler lånekassen når eleven har mer enn 20dg fravær i terminen.
  • Samarbeider internt med avdelingsledere, kontaktlærere, Utdannings- og Yrkesrådgivere, helserådgivere, miljøarbeider, PPT og oppfølgingstjenesten.
  • Ved behov, samarbeider og formidler kontakt med hjelpeapparatet eksternt.
  • Samarbeider om Drømmeskolen.
Sist oppdatert 05.07.2017