Miljøarbeider

Miljøarbeideren skal drive forebyggende arbeid og følge opp elever enkelt- og gruppevis.

Skolens miljøarbeider arbeider med diverse aktivitetstilbud for elevene på tvers av utdanningsprogrammene. Han arrangerer ukentlige frokost- og ettermiddagssamlinger. Han bistår også elevrådet ved skolen.

Miljøarbeider har i samarbeid med helserådgiver som oppgave å følge opp skolens hybelboere.

Samtalepartner

Som "kjentmann" har både helserådgiver og miljøarbeider kompetanse innen rusproblematikk og rusforebyggende arbeid. Ta kontakt med en av dem hvis det gjelder egne rusproblemer eller bekymring for venner eller klassekamerater. De er begge gode samtalepartnere, og hvis du ønsker det, kan de hjelpe deg videre i systemet.

Sist oppdatert 11.08.2015