Ny rektor på plass

1. november 2017 startet Marie Gudlaug Holenbakken som rektor.

Birthe Marit Bøhn Tungvåg Rektor Marie G. Holenbakken - Klikk for stort bildeRektor Marie G. Holenbakken Birthe Marit Bøhn Tungvåg

Tirsdag 7. november møtte hele personalet Gjøvik vgs sin nye rektor, Marie Gudlaug Holenbakken. Marie gir uttrykk for å ha hatt en fin start og føler hun er tatt veldig godt imot her på Gjøvik vgs.

Fra hedmark til oppland

Marie er 46 år og kommer fra Hamar hvor hun bor med lærersamboer og to døtre på snart 12 og 14 år. Hun har blant annet kjennskap til Gjøvik etter å ha hatt deler av studietiden sin i byen. Marie har erfaring som lærer, studieleder, eksamensleder og kommer nå fra stilling som avdelingsleder ved Elverum videregående skole.

På fritiden prøver Marie å være en flittig bruker av Ankerskogen svømmehall. I tillegg er bridge en hobby hun bruker fritiden på.

Ønsker å gjøre seg godt kjent

Marie ønsker å bruke god tid på å gjøre seg godt kjent med ansatte, elever og "livet" på Gjøvik vgs. Hun ønsker å være synelig for alle, være mye rundt i skolebygget, komme innom klasser i undervisningen og deltar gjerne på møter hun blir invitert til.

Sist oppdatert 08.11.2017