Fylkesmesterskap for frisører

Mandag 12. mars 2018 arrangerte Gjøvik videregående skole fylkesmesterskap for frisører.

NA

Vinneren på Gjøvik, Aila Veronika Kvaale, Vg2 frisør. - Klikk for stort bildeVinneren på Gjøvik, Aila Veronika Kvaale, Vg2 frisør. Gjøvik vgs

Det deltok 9 Vg1 Design og håndverkselever og 6 elever fra Vg2 frisør. Alle elevene som deltok, er elever på Gjøvik videregående skole. Gjøvik er den eneste skolen i Oppland fylkeskommune som har Vg2 frisør.

Fremtidens brud

I år var tema for oppgaven «Fremtidens brud». Oppgaven bestod i å lage en langthårsoppsett i løpet av tre timer, og frisyren skulle inneholde flette,veve eller tvinneteknikker. De to dommerne er tidligere elever ved skolen. Begge jobber i det lokale næringsliv, og er ferdig utdannet frisører.

Vinneren

Fylkeskommunen bidrar med en liten pengepremie til de tre beste. Alle får diplom. Vinneren på Gjøvik ble Aila Veronika Kvaale, Vg2 frisør. Og hun deltok på Wordskills Norway, som i år ble arrangert på Hamar i april.

Se filmen fra fylkesmesterskapet (kommer).

Sist oppdatert 04.05.2018