Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Filter

Søk

"Best-of"- forestilling 3DRA

mandag 17. juni 2019, 18:00

Informasjon

På Friscena Gjøvik kultursenter

Vi i klasse 3DRA, avtroppende teatertrupp, vil herved invitere deg til en siste forestilling, et siste show, en endelig avskjed - "Takk for oss!" etter tre fantastiske år på Gjøvik videregående skole.

Vi taker for oss med en "best-of" forestilling spekket med det beste av det beste fra tre år på drama. Publikum vil få se utdrag fra eksamensvisninger, maskeforestilling, regi/dialogarbeid og generelt sett et spektakulært knippe teater. Som publikummer blir du med på en emosjonell reise hvor en dramafamilie med tungt hjerte (og delvis lett sinn) sier farvel til den trygge skolehverdagen og vandrer ut i den store, vide verden. Du kan forvente deg glitter og stas, klisjéer og konfetti, imponerende egenproduksjoner og lettbeinte underholdnings-nummere.

Hjertelig velkommen! Vi avslutter skoleåret med stil. Vi håper du kommer til å ha det like gøy som oss. Vi sees på Friscena.

Billettpriser kr 100 for voksne og kr 50 for barn/studenter.

Sted

Gjøvik Kultursenter
Elvegata 2, 2815 Gjøvik

Tlf.:  61189500

Nettadresse: http://gjovikkultursenter.no/

Kontakt

Gjøvik videregående skole
Ludvig Skattumsgate 23, 2803 Gjøvik

Tlf.: 61149400

E-post: gjovik.vgs@oppland.org

Nettadresse: http://www.gjovik.vgs.no

Legg til hendelsen i din kalender
Login for redigering